Jonas Ljungdahl

Att i bilden fånga nya vinklar och att utmana det förväntade är det som ger ett riktigt bra resultat. Kanske finns det redan en bra idé som kan utvecklas eller så tar vi fram den tillsammans, vare sig det handlar om att kommunicera en känsla, ett ögonblick, ett budskap, ett varumärke eller allt på samma gång. Jag har arbetat som frilansfotograf i över tio år med uppdrag för främst företag, organisationer och reklambyråer. Du hittar mig och min studio i centrala Växjö, men jag gör gärna fotojobb i hela Sverige och världen när tillfälle ges. Hör av dig så snackar vi mer om dina utmaningar!

Verksamhetsområden

Sportfoto Reportagefoto Livsstil Porträtt Företagsfoto

Licenser

Medlem i Svenska Fotografers Förbund

Certifierad drönarflygare

Fotouppdrag och samarbeten

Oftast sker samarbetet med marknadsavdelningen, tidningen eller reklambyrån. De flesta av mina kunder är återkommande och tror precis som jag på samarbeten där det finns plats för experiment och spontanitet, det är ofta då de bästa ögonblicken fångas.

Reklam- och kommunikationsbyråer

Antingen hjälper jag byråer att realisera ett färdigt koncept, eller också fungerar jag som ett bollplank så tar vi fram ett bra upplägg för fotouppdraget tillsammans.

Företag

I samarbete med marknads- och kommunikationsavdelningar gör jag allt från att ta bilder till hemsidor och reklamkampanjer, till att fotografera medarbetarporträtt.

Idrottsevenemang

Jag samarbetar med Bildbyrån och bevakar idrottsevenemang över hela Sverige. Jag har erfarenhet av sportfotografering inom de flesta idrotter, både inomhus och utomhus, och vet vad som krävs för ett lyckat resultat.

Press och media

Jag samarbetar regelbundet med tidningar, magasin och medieföretag som behöver hjälp med press- och reportagefoto.

Samarbeten kunder

Några av de uppdragsgivare som jag arbetar med.