Jonas Ljungdahl

Att i bilden fånga nya vinklar och att utmana det förväntade är det som ger ett riktigt bra resultat. Kanske finns det redan en bra idé som kan utvecklas eller så tar vi fram den tillsammans, vare sig det handlar om att kommunicera en känsla, ett ögonblick, ett budskap, ett varumärke eller allt på samma gång. Jag har arbetat som frilansfotograf i över tio år med uppdrag för främst företag, organisationer och reklambyråer. Du hittar mig och min studio i centrala Växjö, men jag gör gärna jobb i hela Sverige och världen när tillfälle ges. Hör av dig så snackar vi mer om dina utmaningar!

Inriktning

Sportfoto

Reklamfoto

Reportagefoto

Pressfoto

Licenser

Medlem i Svenska Fotografers Förbund

Certifierad drönarflygare

Uppdrag och samarbeten

Oftast sker samarbetet med marknadsavdelningen, tidningen eller reklambyrån. De flesta av mina kunder är återkommande och tror precis som jag på samarbeten där det finns plats för experiment och spontanitet, det är ofta då de bästa ögonblicken fångas.

Reklam- och contentbyråer

Antingen hjälper jag byråer att realisera ett färdigt koncept, eller också fungerar jag som ett bollplank så tar vi fram ett bra upplägg tillsammans.

Marknad- och kommunikationsavdelningar

I samarbete med marknads- och kommunikationsavdelningar gör jag allt från att t ex ta bilder till hemsidor eller reklamkampanjer, till att fota anställda.

Idrottsevenemang

Jag samarbetar med Bildbyrån och bevakar idrottsevenemang antingen i sin helhet eller delvis, eller över en hel säsong.

Övrigt

För vissa kunder gör jag ett jobb om året, och för andra kunder har jag återkommande uppdrag under flera års tid. Kontakta mig så kommer vi överens om ett upplägg som passar just dig!

Samarbeten kunder

Några av de uppdragsgivare som jag arbetar med.

Priser

Jag utgår generellt från Svenska fotografers förbund och BLF’s prislistor. Kontakta mig för kostnadsförslag.